Xarxa Solidària

La Xarxa Solidària és una entitat sense ànim de lucre que treballa  per a millorar la qualitat de vida de persones que pertanyen a diversos col·lectius que, per les seves característiques personals, familiars, laborals,   geogràfiques... estan en gran risc d’exclusió social i/o tenen poques possibilitats de desenvolupar les seves aptituds, portar a   terme les seves aspiracions o exercir els seus drets fonamentals  com a persones.

Des de la premisa que qualsevol acció dirigida a assolir la justícia social necessita la implicació i solidaritat de la ciutadania en general i de cada ciutadà individualment.

El projecte general de la Xarxa Solidària no es centra només en el territori on està inscrita (Comarques Tarragona), si no que contempla la realització de programes en qualsevol indret on pugui col·laborar pels col.lectius més desfavorits amb la garantia que les accions solidàries arribaran als seus destinataris i es correspondran amb les seves necessitats.

 

 

 

Contacte:

 C/ Dr Ferran, 33-35  (Edifici Creu Roja)  REUS   

977 32 70 93   xarxa-projectes@mestralonline.org   
 

 

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org