Jornada d'Esports Integrats a Tarragona

dalixanunuku.rest/281.php Tarragona va acollir, el dimecres 28 d’octubre de 2015, la primera kufecoru.buzz/ryv-to-kamera.php Jornada d’Esport Integrat. L’acte s’ha realitzat amb l’objectiu de difondre les normes de l’Esport Integrat, un nou concepte esportiu que pretén fomentar la pràctica d’esport amb persones amb discapacitat i sense. L’esdeveniment, organitzat per la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona i els Jocs Mediterranis Tarragona 2017, ha comptat amb les disciplines de TIn Basket, Futbol, Tennis Taula, Tir a l’Arc, Esgrima i Pàdel.

go to site Durant tot el matí, més de 100 participants de l’escola SOLC, Fundació ONADA, Fundació Pere Mata, el Centre d’Educació Especial Verge de la Cinta, esportistes de la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona, voluntaris de Tarragona 2017 i alumnes de l’Institut Cal·lípolis han participat en aquest esdeveniment esportiu.

La jornada ha començat amb un acte inaugural on hi ha assistit el Segon Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, la Presidenta de la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona, Emília Altarriba, la Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, MªÀngels González, la Directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell i la Directora dels Serveis Territorials d’Esport a Tarragona, Gemma Solé. Després de l’acte inaugural, les autoritats han pogut veure en primera persona com s’estaven desenvolupant les diferents modalitats esportives d’esport integrat.

Al llarg de la jornada, tots els participants han passat per les diferents disciplines, un fet que els va servir per a poder veure les normes principals d’aquests esports i poder seguir amb la pràctica un cop finalitzada la jornada.

La jornada ha comptat amb la col·laboració del Consell Esportiu del Tarragonès, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, el Complex Educatiu de Tarragona, els alumnes del cicle formatiu de l’Institut Cal·lípolis, la Lliga d’Afectats Reumatològics, la Xarxa Solidària per la Igualtat, Cocemfe i Fundació ONCE.

Podeu consultar la informació completa en el següent enllaç

Fotografies de l'acte

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org