Nosaltres no veiem obstacles, i vosaltres

https://tucoruj.buzz/ton-8.php pofukahemepos.buzz/szpieg-na-mu-snapchat-zdalnie-na-androidzie.php Nosaltres no veiem obstacles, i vosaltres” Jornada per a joves amb discapacitat o que treballen amb persones amb discapacitat.

https://xejibakewoce.xyz/698.php Trenta-cinc representants dels països de la UE (Romania, Itàlia, Turquia, Espanya, Polònia) han participat en el taller dedicat al tema de la inclusió social de les persones amb discapacitat i voluntariat que s'ha dut a terme a Zonguldak (Turquia) els dies 22-29 de novembre de 2014.

L’objectiu d’aquest taller ha estat augmentar la sensibilització dels joves envers persones amb discapacitat i el voluntariat amb l'efecte d'aprenentatge no formal mitjançant l'augment de la seva motivació per ser voluntari per a ONG de discapacitat.

Durant aquest  taller els joves de diferents països han experimentat el viure i treballar junts construint una realitat diferent a través de mètodes d’educació no formal, l'aprenentatge per l'experiència i intercanvi intercultural.

El grup d’Espanya representada per la Federació Mestral Cocemfe Tarragona va incloure les persones amb discapacitat, voluntaris, i alumnes de l’URV amb la especialització en treball social.

Consulta la nota de premsa del projecte

 

 

A més d'aquests programes, prèviament la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona ha desenvolupat els següents programes:

- "Tots tenim dret al treball" programa de la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona en col·laboració amb entitats d'altres països. Veure programes

- Programes en col·laboració amb entitats membres de la Federació. Veure programes

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org