Integració de les Persones amb Discapacitat a través de l’aprenentatge

oh.tucobufi.xyz “Integració de les Persones amb Discapacitat a través de l’aprenentatge”, coordinat per la Federació Mestral-Cocemfe Tarragona té com a objectiu principal la integració social i laboral de les persones amb discapacitat a través de mebidehas.xyz/6.php l’educació i la formació. Aquest programa està format per: l’ Associació de Pares de nens amb discapacitats Syllogos Goneon de Grècia; l’Associació sense ànim de lucre de persones amb discapacitat Apeirons de Letònia; la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona; la Universitat Privada Institut dei Sordi dei Torino d’Itàlia (especialitzada en la integració de les perones amb deficiències auditives); l’Escola Secundària de la Salut Wyzsza Szkola Biznesu I Nauk o Zdrowiu de Polònia;  la Universitat Pública Adiyaman de Turquia; la Fundació Social FOPSIM de Malta.

Aquesta formació s’ha creat per tal d’oferir un bon equilibri entre organitzacions que tenen informació de primera mà de les necessitats de les persones amb discapacitat. Fins al 2016 el socis participants programaran visites a cadascun dels països on es treballarà la cooperació entre els centres d'ensenyament superior, centres de formació professional i les organitzacions no governamentals de persones amb discapacitat per tal d'elaborar les eines i metodologies innovadores per a proporcionar la inclusió de les persones amb discapacitat, en particular, els colour.gohepivuganiq.bar joves, en les comunitats educatives i laborals.

Podeu consultar tota la informació sobre aquest programa en la pàgina oficial: http://www.itlerasmus.eu/

Informació sobre les reunions del projecte:

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org