Efecte Mestral

"el simple aleteig d'una papallona pot canviar el món"

La Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona presenta el programa “l’Efecte Mestral” que fa al·lusió al conegut proverbi xinès “efecte papallona”, teoria que sustenta que un petit moviment pot provocar un efecte considerablement gran. L’Efecte Mestral a partir de petits detalls solidaris intenta ajudar, informar o conscienciar a les persones amb discapacitats, familiars o societat en general. 

Per fer realitat el projecte la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona ha establert relacions prèvies amb més 60 establiments d’arreu de la demarcació disposades a oferir una atenció especial en forma de detalls i descomptes a tots els membres de les associacions que formen part de MESTRAL-Cocemfe Tarragona.

Tots aquells socis que pertanyen a entitats agrupades dins de MESTRAL-Cocemfe Tarragona podran optar a aquestes ofertes. Però a més, s’obre les portes a totes aquelles persones que vulguin esdevenir socis solidaris i, per 10€ a l’any també obtindran el carnet acreditatiu per a poder beneficiar-se dels ajuts oferts pel programa.

Efecte Mestral neix amb la voluntat de ser un suport a les persones que pateixen algun tipus de discapacitat, i ho fa extensiu a tots els membres que formen part de les associacions que engloba la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona. Amb aquest programa pretenem sumar un esforç més en la integració i facilitar la vida de les persones amb discapacitat.

 

 

 

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org