Dia Europeu de l'Esport Integrat

depurehux.xyz/vu-hitta-kaerleken.php Participació en el programa europeu "European day of integrated sport", juntament amb entitats d'Alemanya, Romania, Grècia, Lituània, Portugal, Turquia i la Fundació Tarragona 2017.

Un total de 18 esportistes de la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona es varen traslladar a Itàlia del 21 al 24 de maig del 2015 per a participar en el https://show.putapijiwemuk.bar Dia Europeu de l’Esport Integrat que es va celebrar el dissabte 23 de maig en system.paxegivibotux.rest 12 ciutats del país amb la participació d’esportistes amb i sense discapacitat de les entitats dels països col·laboradors: Alemanya, Anglaterra, Romania, Lituània, Bulgària, França, Polònia, Grècia, Portugal, Turquia, Eslovàquia i la Fundació Tarragona 2017.

Els tres equips en què estaven distribuïts els 18 esportistes que l’entitat ha traslladat al país italià han tornat a casa amb quatre copes. Torino, Messina i Bríndisi han estat les ciutats on la Federació ha tingut representació jugant a tennis taula, futbol i TIN basketball, respectivament. L’equip de futbol (Messina) ha obtingut la primera posició després de resultar guanyador; per la seva banda, l’equip de tennis taula (Torino) ha quedat classificat amb la segona posició i també ha aconseguit una copa en la competició d’Agility dog (agilitat canina). A Brindisi (TIN basketball), es varen formar els equips amb un integrant de cada país i MESTRAL s’ha emportat cap a casa una copa i medalla.

El projecte, coordinat per l’associació italiana CSEN (Centro Sportivo Educativo Nazionale), pretenia organitzar una jornada d'exhibició i competició d’esports integrats simultàniament en diverses ciutats italianes amb l'objectiu principal de promoure l'esport integrat i elaborar una normativa unificada a nivell internacional que pugui ser assumida per les federacions esportives de cada país.

Una vegada realitzat el projecte a Italià, els països participants han preparat una jornada d’esport integrat on s'ha jugat a les modalitats practicades i amb la normativa aplicada durant el Dia Europeu de l’Esport Integrat per tal de difondre els resultats aconseguits en cada país participant. En el cas de la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona, aquesta jornada s'ha realitzat el 28 d'octubre de 2015 conjuntament amb la Fundació Tarragona 2017, que també va participar en el Dia Europeo de l’esport integrat.

La Federació MESTRAL en aquest projecte també ha a portat la seva experiència en l'organització d’esdeveniments esportius com són:

Web oficial del projecte: http://www.europeanday.eu/index.php?lang=it

Jornada d'Esports Integrats a Tarragona

Butlletí del Dia Europeu de l'Esport Integrat

 

 

Consulta el butlletí en castellà

 

 

Presentació Power Point:

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org