CONSTRUINT EL MEU FUTUR

 

CONSTRUINT EL MEU FUTUR és un curs d’acompanyament en l’EMPRENEDORIA basat en els pilars de

* la informació

* l'orientació

* la formació

* l'acompanyament 

Curs a distància, amb tramesa continguts, materials, avaluació mitjançant formulari autoadministrat a l’alumnat.

Metodologia asíncrona (no és en temps real, l’alumne tria el moment que vol fer el seguiment del curs)  i amb consultes mitjançant un Foro. 

DESTINATARIS

El curs està dirigit, en primer lloc, a totes aquelles persones que tenen un interès real en l'autoocupació i que es plantegen de manera seriosa la possibilitat de crear la seva pròpia empresa; per altra banda, també adreçat a persones que necessiten poder tenir eines de valoració suficients per a triar i poder consolidar el seu projecte, així com a d’altres que, tot i tenir ja endegat el seu negoci, vulguin abundar en millorar coneixements o per obrir noves perspectives als que no tenen clar l’itinerari professional que volen assolir.

 

FINALITAT

L’objectiu principal de curs és el de proporcionar a tots els alumnes una visió teòrica i pràctica del que suposa crear el seu propi negoci i dotar-lo de  tota la informació necessària per tal de portar a terme una valoració objectiva de la seva viabilitat, així com una estudi de les obligacions legals i fiscals.

 

ESTRUCTURA

El curs es divideix en dues parts diferenciades

  • BASE TEÒRICA. Coneixement del marc normatiu i del conjunt d’obligacions i procediments existents, així com d’altres temes com la prospecció de mercats i oportunitats d’acord amb l’àmbit geogràfic i els sectors de producció, els possibles nínxols de negoci, la seva formació i capacitació,... 

  • MODULACIÓ PRÀCTICA. L’alumne ha de realitzar un procés pràctic, en el que de forma gradual, i a partir dels coneixements adquirits,  simularà la creació de la seva pròpia empresa. 

 

CONTINGUT

 

                 

 

                

Aquest curs està finançat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l'Ajuntament de Reus, l'Ajuntament de Tarragona i Fundación ONCE i compta amb la col·laboració de SINÈRGIA LABORAL de la Xarxa Solidària per la Igualtat.

 

 

 

 

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org