Aire fresc

La Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona ofereix el programa hoopmanmachines.com/22197.html AIRE FRESC que consta d’una sèrie d’ 36802.nekomi.one/51199.html excursions arreu de la demarcació de cada entitat durant tot l’any. Amb l’objectiu de crear uns espais i uns temps de trobada entre persones amb discapacitat i els seus familiars cuidadors.

El programa té l’origen en l’antic projecte ‘Un estiu sense barreres’ que la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona va començar a oferir gràcies  a l’acord de col·laboració entre Cocemfe i l’Obra Social La Caixa l’any 2008. Els anys que es va realitzar el programa, els resultats foren del tot positius.

Aquest programa té la finalitat de fer possible que persones que, normalment no poden realitzar activitats d’aquesta mena per no disposar o dels recursos o del transport necessari, puguin realitzar-les tot aportant-los satisfacció personal de poder realitzar alguna activitat que no fos, merament, sanitària o domèstica, de poder relacionar-se amb altres persones externes al seu entorn més directe (afavorint la seva socialització) i la conscienciació de no gastar recursos familiars (humans o econòmics) per a realitzar les activitats d’oci a les que han tingut accés gràcies al programa que, no cal dir, els aporta una descàrrega emocional que els resulta positiva.

La Federació Mestral-Cocemfe Tarragona subvencionarà la major part del cost de les excursions i una petita part anirà a càrrec de l’associació o l’usuari del servei.

Les excursions podran variar segons suggeriments,  sempre que es compleixi amb els requisits. Totes les propostes seran analitzades i estudiades i es portaran a terme depenent del pressupost disponible. Cada entitat només podrà realitzar les excursions dins la seva província.

Si sou una entitat i esteu interessats en realitzar una excursió go here Aire Fresc podeu omplir aquest formulari i enviar-lo al següent email: secretaria@mestralonline.org

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org