Casa meva - Oficina de Suport a l'Autonomia

http://kick-cocoa.info/components/sikikul/bus-spiare-whatsapp-gratis.php La província de Tarragona té un elevat percentatge de persones amb discapacitat, superada només per la de Barcelona. La discapacitat, sobretot la física, comporta, sovint, problemes de airtec.gr/images/rastrear-celular/3081-localizar-iphone.php mobilitat i dependència. L'envelliment de la població i les afeccions pròpies de senectud  fa augmentar el col·lectiu de persones amb problemes de mobilitat i dependència.

ciapepsamesmie.ml Per altra banda, la majoria de persones prefereixen viure a casa seva tot el temps que puguin, que no pas, ser institucionalitzades en residències. Però una gran part dels habitatges no estan adaptats per a persones amb problemes de mobilitat, fet que els obliga a ells i als seus familiars a haver de prendre decisions doloroses perquè no poden tenir una autonomia a la pròpia llar.

soilstones.com/wp-content/2020-03-27/4688.php El programa source link CASA MEVA de la Lliga d'Afectats Reumatològics té com a objectiu col.laborar en fer possible una vida el més autònoma possible a la pròpia llar, mitjançant l'eliminació de barreres arquitectòniques i la incorporació dels ajuts tècnics necessaris.

El programa està estructurat en base a

  • informació sobre ajuts tècnics i sobre subvencions
  • assessorament sobre adaptacions a la llar o espais comunitaris

Tota la informació sobre aquest programa en el següent enllaç

 

 

© Federació Mestral - COCEMFE TARRAGONA | C/ Dr. Ferran, 33-35 1er | 43202 REUS | Tel: 977 32 70 93 | comunicacio@mestralonline.org